Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem

Akrobatický let můžete zažít jak s letadlem, tak ve vrtulníku

Vyhlídkový let vám otevře pohled na krajinu ve zcela nové perspektivě. Moderní uzpůsobené trenažery vám dovolí zažít řízení i velkého dopravního letadla s velmi divokými doprovodnými efekty. Vyzkoušet si můžete dokonce pilotování i ve skutečném malém letadle. Pokud patříte mezi fandy létání, současná nabídka leteckých zážitků vám v mnohém dokonale vyhoví. Mimořádně atraktivní zkušeností je pak akrobatický let. I ten totiž nyní patří ke snadno splněným snům.
 
Letadlo Zlín 142
Zlín 142 spolehlivý letoun se kterým se učili akrobacii mistři republiky.
 

Esence adrenalinu

 
Nejznámější akcí a v podstatě vrcholem akrobatického létání jsou soutěže Red Bull Air Race. Piloti zdolávají nesmírně obtížnou trasu, vyrovnávají se s prudkými změnami a manévrují s precizní přesností. Exkluzivní zážitek si však nemusíte dopřávat pouze z pozice diváka. V akrobatickém speciálu EXTRA se můžete posadit přímo před reprezentanta ČR a absolvovat s ním mistrovskou sestavu! Klasická akrobatická sestava začíná ve výšce 1600 m. Stoupání provází let na zádech i malý výkrut. Opravdová podívaná však začíná až s dosaženou výškou. Přemety, překruty, vývrtka, kubánská osma i klasické nebo vytažené zvraty možná naženou husí kůži divákům na zemi, vám předvedou mimořádný adrenalin přímo v kabině letadla. Krátké stavy beztíže, prudké změny polohy, rychlé střídání pohledu na zem i do oblak budou patřit k největším zážitkům s plnu zárukou! Z bezprostřední blízkosti můžete zažít, jak pilot řeší každou situaci a změnu, jak pohotově musí reagovat a kolik parametrů musí současně sledovat. 
 
Vrtulník vzlétající z letiště
Let těsně nad zemí je něco, co si běžně při letu s vrtulníkem neužijete
 

Profesionálně vybavené sportovní letadlo, ale také vrtulník

 
Speciální dvoumístné letadlo pro akrobatické létání využívá nejmodernější materiály z pevných uhlíkových vláken. V letu dosáhnete rychlosti až 260 km/h. Sportovní letadlo však není jedinou možností! K dispozici je vám plně také let vrtulníkem. Řízený let nabírá rychlost až 200 km/h, ale vaše smysly nezahltí pouze rychle ubíhající krajina pod vámi nebo typické prudké stoupání a klesání v kolmé ose k zemi. Specifické ovládání a možnosti vrtulníku vám předvedou i obraty a manévry, které není možné napodobit žádným jiným prostředkem a které bohatě využívají třeba piloti záchranářských vrtulníků. I vrtulník má samozřejmě svoje limity a hlavou dolů nepoletíte, ale je to právě let na limitu storje, který je unikátním zážitkem. Naši piloti patří ke špičkám. Před letem vás podrobně seznámí s průběhem letu, projdou s vámi nezbytnou přípravu a upozorní. Usedněte do stroje s plnou důvěrou. Vaši přátelé vás mohou doprovodit anebo zaznamenat průběh letu z pohledu diváka ze země. S takovým nasnímaným materiálem si budete ještě dlouho připomínat nezapomenutelný let a budete mít jasné důkazy o odvaze a lásce k létání. Akrobatický let je mimořádným zážitkem a přímo se nabízí jako ideální dárek pro milovníky létání a adrenalinových sportů vůbec. Nechte si inspirovat i vy! Let je možné absolvovat celoročně a kombinovat s dalšími atraktivními činnostmi či zážitky.

Zpět na seznam článků

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.