Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem

Jak fungujeme v období nouzového stavu

Začátek sezóny je za námi a i vy už se určitě těšíte, až budete moci absolvovat svůj tandemový seskok padákem, let balónem nebo vyhlídkový let letadlem. Bohužel ještě nejsou k dispozici všechny, ale situace je týden od týdne lepší. 

Jak to v praxi vypadá

Dodávání dárkových poukazů v krabičkách funguje, ale samozřejmě s omezeními. Třeba platba dobírkou není možná a je třeba počítat s delší dodací lhůtou. Veškeré dárkové poukazy tak doporučujeme objednávat na doručení pouze emailem, a to po platbě kartou nebo bankovním převodem. Výhodou objednávky a zaplacení platební kartou je rychlost, kdy dárkový poukaz vám přijde do emailu dřív, než byste řekli „koronavirus nás všechny štve…“ :-)
 

Prodlužujeme platnost dárkových poukazů zdarma

Chápeme vaše obavy vzhledem k aktuální situaci, kdy není kvůli celostátní karanténě možné zážitek ihned realizovat. Proto, pokud vám končí platnost dárkového poukazu, prodloužíme vám jeho platnost o 12 měsíců zdarma, abyste mohli absolvovat svůj zážitek v pohodě a naplno si jej užít :-)
 

Co funguje

Je již možné absolvovat veškeré vyhlídkové lety letadlem i vyhlídkové lety vrtulníkem a akce Pilotem na zkoušku včetně Individuální pilotem na zkoušku a Individuální pilotem ultralightu na zkoušku pro jednu osobu. Také už můžete absolvovat let balónem. To samozřejmě za dodržování nejpřísnějších hygienických opatření. Letadla čistíme před i po každém letu! Od 30.5. bude možné absolvovat kompletně tandemové seskoky padákem!
Všechny lety je samozřejmě možno absolvovat individuálně nebo privátně. Rádi se domluvíme a vezmeme vás pryč od pozemských starostí:-)

Co ostatní zážitky

Poslední zážitky s omezením jsou simulátory a let ve větrném tunelu. Ty by měly být v poslední vlně uvolnění omezení. Fungovat by tak měly od 8.6. Je však potřeba počítat s tím, že kapacita je omezená a je tak možné, že díky náporu letuchtivých lidí, mezi které se počítáme také:-) bude i po konci omezení na let chvilku počkat. Každopádně se na vás už všichni instruktoři a piloti těší!

 

Platnost dárkových poukazů je nově 12 měsíců

Všechny naše dárkové poukazy mají nově platnost celých 12 měsíců, takže budete mít dost času si zážitek užít bez starostí :-)
 

Jsme tu pro vás těšíme se na létání s vámi!

Ničeho se nebojte a neváhejte se na nás v případě potřeby obrátit. Jsme připraveni s vámi mluvit na telefonu 777 920 255 nebo si psát na emailu rezervace@leteckezazitky.cz nebo můžete využít náš online chat. Jsme tu pro vás každý všední den od 9:00 do 17:00.
 
Až to všechno dobře dopadne, tak jak to jen trochu půjde, nechte starosti na zemi a pojďte létat! :-)
 
Vaše Letecké Zážitky

Zpět na seznam článků

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.