Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem

Jsme opět ve vzduchu! aneb jak fungujeme od 10. května

Dlouho očekávaná chvíle je tady a my se tak můžeme radovat, že opět spouštíme realizace našich zážitků! Jak to přesně v praxi vypadá?
 
LÉTÁNÍ
Letadla, vrtulníky a horkovzdušné balóny jsou v té nejlepší kondici a připravení vyvézt Vás vysoko do oblak. Mezi hygienická opatření, která při letu dodržujeme, patří nasazená rouška, kterou mají všichni účastníci zážitku. Ovládací prvky (včetně sluchátek a mikrofonu) v letadlech a vrtulnících pečlivě dezinfikujeme před i po každém letu. Dezinfekce je volně k dispozici k Vašemu použití.
 
Dezinfikování ovládacích prvků v letadle
 
TANDEMOVÉ SESKOKY
Seskoky padákem realizujeme ve všech námi nabízených lokalitách. Roušku či respirátor mají všichni účastníci v na zemi i v letadle, na samotný seskok nutná není. 
 
SIMULÁTORY
Pro simulátory jsou opatření přísnější. Funguje tak zatím jeden a to Letecký simulátor Airbus A320 Praha. Povinné jsou roušky a potvrzení o negativním antigenním testu. Může být i ze zaměstnání. 
Ostatní simulátory zatím zůstávají mimo provoz. Své místo si ovšem můžete již teď zajistit na termínech od července dále prostředníctvím rezervace u našich dispečerů. O veškerých aktualizacích Vás budeme informovat zde či přímo na hlavní stránce.
 
DORUČOVÁNÍ POUKAZŮ
Dodávání dárkových poukazů v krabičkách funguje bez omezení. Poukaz v dárkové krabičce si rovněž můžete vyzvednout v naší provozovně v pražských Letňanech.
 
NA KDY PLÁNOVAT REZERVACE
Na kdykoliv. Létáme sedm dní v týdnu svátky i víkendy a těšíme se na Vás! Samozřejmě je teď velký přetlak zájemců, protože jsme nějaký čas nelétali, takže Vás prosíme o pochopení, pokud termín bude později, než byste si přáli, ale na všechny se dostane!
 
PLATNOST DÁRKOVÝCH POUKAZŮ JE 12 MĚSÍCŮ
S případnými dalšími dotazy či pro pomoc s výběrem a organizací zážitků se nám neváhejte ozvat jak telefonicky na 777 920 255 nebo na emailu rezervace@leteckezazitky.cz nebo můžete využít náš online chat. Jsme tu pro Vás každý všední den od 9:00 do 17:00.
 
PŘED LETEM – U NÁS I NA LETIŠTI
Před letem je potřeba vyřídit v kanceláři administrativu a samozřejmě jsou vám k dispozici i hygienická zařízení. Pokud počasí dovolí a je na daném letišti venkovní zázemí, snažíme se vše vyřizovat v exteriéru. Všude se zároveň řídíme pravidly, která zajistí Vaší i naší bezpečnost. Pro přehlednost jsme pro Vás připravili tuto infografiku:
 
Infografika k opatřením pro realizace zážitků
 

Zpět na seznam článků

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.