Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem

Letecký zážitek jako svatební dar

Letecký zážitek jako svatební dar

V České republice si každoročně řekne "ano" přibližně 54 800 párů. Svatba je kouzelný okamžik, plný lásky a radosti. A co může být lepšího než tento krásný okamžik udělat ještě výjimečnějším! Pokud hledáte dokonalý svatební dar, který zůstane novomanželům v paměti navždy, letecký zážitek je tou pravou volbou. U nás můžete novomanželům darovat doslova modré z nebe.

Navíc, pokud chcete svatbu posunout na vyšší úroveň, neváhejte využít možnost vrtulníku na svatbu – velkolepý přílet nebo odlet zaručen!

 

Proč zvolit letecký zážitek jako svatební dar?

Jedinečnost: Místo dalšího mixéru nebo povlečení darujte třeba romantický let balónem! Dáte najevo, že jste se nad darem skutečně zamysleli.

Adrenalin a romantika: Letecké zážitky mohou být jak vzrušující, tak romantické, ideální pro čerstvé novomanželé!

Nezapomenutelné momenty: Pohled na svět z ptačí perspektivy je zážitek, který si novomanželé budou pamatovat navždy.

Tipy na svatební dary:

Vyhlídkové lety: Originální dárek pro novomanželé. S pilotem můžou domluvit trasu třeba nad místem první schůzky a připomenout si, jakou cestu od té doby spolu urazili.

Tandemové seskoky: Pro páry, kteří skáčou do všeho po hlavě! Pokud jsou dobrodruzi a milovníci adrenalinu, tak tandemový seskok padákem je tou pravou volbou.

Lety balónem: Opravdová romantika! Lety balónem se organizují nejčastěji na východ nebo západ slunce, takže romantika je zaručena. Lety balónem nabízejí klid a krásný výhled na krajinu. Kouzelný dárek pro novomanžele.

Letecké simulátory: Skvělý svatební dar pro páry, co raději zůstávají nohama na zemi. Letecký simulátor je příležitost vyzkoušet si pilotování letadla bez nutnosti vzlétnout.

Vrtulník na svatbu

Chcete mít originální a naprosto nezapomenutelnou svatbu? Překvapte hosty vrtulníkem, který vás přistaví přímo na svatební místo! Představte si ten moment, kdy nevěsta a ženich slavnostně přilétají na obřad, zatímco všichni obdivují tento velkolepý příjezd. Vrtulník můžete mít k dispozici celý den – pro fantastické svatební fotografie, jako zábavu pro hosty a vyhlídkové lety. Létáme až do setmění a přistaneme kdekoliv, kde je 100x100 metrů se souhlasem majitele pozemku - louka, zahrada, fotbalové hřiště, zámecký park. Pokud nechcete vrtulník přímo na svatbu, můžete novomanželům darovat poukaz na vyhlídkový let, který mohou využít kdykoliv po svatbě.


Svateb máme za sebou již několik a můžeme s jistotou říci, že svatebčané jsou vždy nadšeni. Pokud zvažujete vrtulník na svatbu, kontaktujte nás, rádi vám poskytneme podrobnější informace.

Jak vybrat správný letecký zážitek jako svatební dar?

Zvažte preference novomanželů: Při výběru leteckého zážitku jako svatebního daru je důležité vzít v úvahu preference novomanželů. Jestli dávají přednost klidnějším a romantičtějším zážitkům (let balónem, vyhlídkový let) nebo dobrodružství a adrenalin (tandemový seskok padákem, pilotování letadla na zkoušku).

Konzultujte s odborníky: Na webu Letecké zážitky.cz najdete podrobné popisy a recenze, které vám pomohou při výběru ideálního zážitku pro novomanžele. Pokud si nevíte rady s výběrem leteckého zážitku, tak nás můžete kontaktovat telefonicky 777 920 255 nebo emailem rezervace@leteckezazitky.cz.

 

Přejeme příjemné plánování svatby a pro svatebčany dobrý odhad na svatební dary – nejlepší jsou zážitky!

 


Zpět na seznam článků

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.