Něco se bohužel nepovedlo. Zkuste to prosím znovu
Děkujeme za Vaše přihlášení k odběru newsletteru. Potvrzení včetně slevového kódu už míří do Vaší e-mailové schránky.
Výhody s newsletterem

!!!NOVINKA!!! Vyhlídkový let Andulou

AN-2, legendární letoun, největší dvojplošník na světě, který brázdí světová nebe nepřetržitě od roku 1947 a kterého se vyrobilo přes 18000 kusů. Jeden v perfektní kondici máme k dispozici i my a vy se jím teď můžete proletět kdy jen si budete přát!
 
Letadlo Antonov An-2, historická fotografieAndula zajišťovala dopravu osob ze všech míst světa i těch nejnehostinějších.

 

Nezapomenutelný vyhlídkový let

Andulu zná snad každý parašutista a nás napadlo, že by tuhle možnost měli mít i „obyčejní“ letečtí nadšenci nebo snad milovníci adrenalinových zážitků. Tímhle dvojplošníkem se totiž sveze klidně 10 lidí naráz – teď jen vybrat, kterou partu s sebou vzít. Stmelit tým kolegů vysoko v mracích? Zaručeně teambuilding, na který vám nepřijde výmluva od poloviny pracovníků. Nebo byste snad raději zajistili rozlučku se svobodou, tak aby o tom mohl/a nadšeně vyprávět ještě léta po svatbě? Nebo se jen domluvit s partou kamarádů a užít si vyhlídkový let nad Karlštejn, který je od Hořovic, odkud se startuje, co by kamenem dohodil. Náš let je perfektní dárek pro každou tuto příležitost. U okének se, pravda, budete muset možná trochu mačkat, ale od toho jste kamarádi.
 
Antonov An-2
 
A to je ona - naše Andula
 

Cena? K nezaplacení!:-)

Kromě krásných výhledů a zážitku z letu legendou je jedním z argumentů, proč stojí let za to i cena. Pokud poletíte v deseti vyjde 45minutový let na úžasných 2190,- na osobu.Trasa je, jako vždy dle vlastního výběru a pilot vás může vzít kam jen si budete přát. Pokud byste chtěli poradit s délkou letu a trasou, neváhejte nás kontaktovat!
 

Zpět na seznam článků

Nakupujte bezpečně online! U nás jednoduše vyberete zážitek, zaplatíte kartou a do 5 minut máte poukaz ve svém e-mailu. Vyřešeno!


Specialista na Letecké zážitky.cz

garance Garantujeme vaši 100% spokojenost

Pokud se rozhodnete zážitek vrátit do 30 dnů od zakoupení, vrátíme vám peníze. Více...

Buďte s námi v kontaktu:

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Napsali o nás

MF Plus    Hospodářské noviny    Svět    Deník    Aeroweb    Týden.cz   

© 2009-2024 Mavisys, s.r.o.